Category Archives: Uusi Elämä

Punaisen lipun aikana

Kävimme perinteisellä aamu-uinnilla ja makaamassa hiukan auringossakin. Meressä oli aallokkoa ja kunnon vaahtopäitä. Näytti hauskalta. Sinne siis syöksyttiin vaahtopäiden sekaan. Yksi aalto oli erityisen komea vaahtopää ja otinkin sen vastaan kylki edellä. Aika mukava tärsky tuli. Nyt on koko vasen kylki kipeä ja hengittäminenkin on välillä kivuliasta. Eipä tullut katsottua uimavalvojan tornia rannalle mennessä… olisi ehkä kannattanut. Punainen lippu tangossa, eli veteen ei kannattaisi mennä.

Häämatkalla Kreetalla

Kävimme Heidin kanssa Kreetalla vajaa vuosi sitten.  Ihastuin paikkaan ja kaupunkiin niin paljon, että päätimme tulla tänne häämatkallemmekin. Tällä kertaa matka on all-inclusive, eli periaatteessa täällä hotellilla ei tarvitse käyttää lainkaan rahaa. Ruoka ja juoma kuuluu hintaan. Hotellimme on lähempänä uimarantaa, kun viime vuotinen hotelli.

image

Näkymä huoneestamme hotellin altaalle.

image

Saapumispäivänä oli tällainen odottamassa huoneessa. Kuohari oli kuivaa (liiankin kuivaa), mutta kiva yllätys silti ja tuli tuo juotua kuitenkin. Saapuessamme oli yllätyksenä myös se, että huoneemme oli päivitetty normaalihuoneesta kaksikerroksiseen vastaavaan. Kannatti siis mainita häämatkasta… 🙂

Naimisiin (taas) :)

Menin toukokuun puolen välin aikaan naimisiin.

Tällä kertaa pidimme oikein kunnolliset (tosin pienehköt) häät.

Tapasin nykyisen vaimoni Heidin melko pian edellisen avioliiton eropapereiden jättämisen jälkeen ja Heidi kolahti heti!
Ensitreffeillä oli jo selvää, että tässä on minun sielunkumppanini. Ensitreffipaikkana toimi kesämökki (vaikka olikin kylmin aika talvesta).
Siellä mökin kylmyydessä tunnelma oli kuitenkin niin lämmin, että jatkoa seurasi.