Häämatkalla Kreetalla

Kävimme Heidin kanssa Kreetalla vajaa vuosi sitten.  Ihastuin paikkaan ja kaupunkiin niin paljon, että päätimme tulla tänne häämatkallemmekin. Tällä kertaa matka on all-inclusive, eli periaatteessa täällä hotellilla ei tarvitse käyttää lainkaan rahaa. Ruoka ja juoma kuuluu hintaan. Hotellimme on lähempänä uimarantaa, kun viime vuotinen hotelli.

image

Näkymä huoneestamme hotellin altaalle.

image

Saapumispäivänä oli tällainen odottamassa huoneessa. Kuohari oli kuivaa (liiankin kuivaa), mutta kiva yllätys silti ja tuli tuo juotua kuitenkin. Saapuessamme oli yllätyksenä myös se, että huoneemme oli päivitetty normaalihuoneesta kaksikerroksiseen vastaavaan. Kannatti siis mainita häämatkasta… 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.