Category Archives: Minä itse

LG G4 Qi NFC

No niin, nyt alkaa olla lyhenteitä otsikossa. 🙂

Eilen siis saapui voittopuhelimeen tarra Kiinasta. Tuo tarra korvaa takakannessa olevan NFC -tarran antaen puhelimelle molemmat toiminnot (NFC & Qi).

Qi on siis langaton lataus, joka on todella kätevä ominaisuus puhelimissa. ensimmäisen N900:n kanssa nimenomaan puhelimen USB -portti meni rikki laturia kytkettäessä. Qi mahdollistaa latauksen ilman hankalia johtoja. Puhelin vaan laturin päälle lepäämään ja akku täyttyy.

Heidin Nokia 810:ssä oli tuo Nokian alkuperäisellä latauskuorella, S4:ssä oli tuo Kiinasta hankitulla tarralla, Wilin Note2:ssa on Kiinasta hankitulla tarralla ja nyt G4:ssä on samanlaisella tarralla.

Voitin puhelimen!

Voitin aiemmin facebookin kautta auton. Nyt voitin puhelimen! Oikeastaan tämä oli erilainen voitto kun Orlando aiemmin, sillä tämän laitteen saan pitää testijakson jälkeen. Puhelin on siis Samsung Galaxy S4 ja hyvä peli onkin.
Puhelin on ensimmäinen ei-Nokia GSM aikana ja ensimmäinen android -luuri.
Jotenkin pidän edellisen puhelimeni Nokia N9 käyttöliittymästä enemmän, mutta kyllähän tämän Androidin sovellusvalikoima on aivan ilmiömäinen.

Naimisiin (taas) :)

Menin toukokuun puolen välin aikaan naimisiin.

Tällä kertaa pidimme oikein kunnolliset (tosin pienehköt) häät.

Tapasin nykyisen vaimoni Heidin melko pian edellisen avioliiton eropapereiden jättämisen jälkeen ja Heidi kolahti heti!
Ensitreffeillä oli jo selvää, että tässä on minun sielunkumppanini. Ensitreffipaikkana toimi kesämökki (vaikka olikin kylmin aika talvesta).
Siellä mökin kylmyydessä tunnelma oli kuitenkin niin lämmin, että jatkoa seurasi.

Muuttoa odotellessa

No niin. Asunto on siis myyty ja uusi ostettu.
Tänään käytiin jo ensimmäinen “muuttokuorma” viemässäkin: peräkärryllinen laatikoita. Aku Ankan taskukirjat, muutama kirjahylly ja CD-levyt, hieman keittiökamoja jne…
Vielä reilu viikko, ja sitten rykästään oikein kunnolla. 🙂