Paikalliset markkinat (taas) sekä auton vuokrausta

Aamulla kävimme taas kerran markkinoilla ostamassa sen hellemekon. Takaisin tulimme taas vanhan kaupungin kautta hakemassa pieniä tuliaisia (ja tietysti everestillä jääkahvilla käyden). Kävimme myös kiertelemässä eri autonvuokrausfirmoja (ja niitä täällä riittää) vertaillen kalustoa ja hintatasoa. Aikalailla tasoissa ovat.
Alkuillasta kävimme sitten varaamassa auton huomiseksi. Autoja olisi ollut smartista minibussiin ja urheiluautoista avomalleihin. Päädyimme ihan perusautoon, jossa on ilmastointi. Vuokraaja valikoitui intuition perusteella. Lupsakka ja avulias vuokraaja voitti rautakangen nielleen. Vuokraaja jopa neuvoi ajoreittejä ja vierailujärjestyksiä, vaikkei juuri mitään tuntunut näkevänkään. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.