Tuotearvostelu: Logitech Harmony Touch

Sain Gigantista arvosteltavakseni Logitech Harmony Touch -yleiskaukosäätimen.

Tämä

Upea ja helppokäyttöinen kaukosäädin

Kaukosäätimen käyttöönotto on helppoa MyHarmony -ohjelman kanssa (tästä läksi osa tuosta viidennestä tähdestä: MyHarmony -sovellusta ei saa Linuxille). Kotiteatterilaitteiston yhdistäminen oli helppoa ohajtun asennuksen kanssa. TV, A/V -vahvistin ja videolähde (tässä tapauksessa VDR) kerrottiin ohjelmalle ja samalla kerrottiin, että mistä vaihdetaan kanavat, mistä ääni ja mitkä lähteet mistäkin laitteesta valitaan. Sitten koko ohjeistus synkattiin kaukosäätimeen ja ei kun rokkaamaan! Loput tuosta viidennestä tähdestä läksi siitä, että en millään löytänyt ohjetta miten kaukosäätimelle kerrotaan laitteen käyttävän eri näppäinkoodia virran kytkentään ja katkaisuun. Nyt siis VDR pitää käynnistää eri toiminnolla. Kaikki laitteet kuitenkin sammuvat yhdellä napilla.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.