Haikeissa tunnelmissa

Viimeistä lomapäivää Rethymnossa viedään. Voin varauksetta suositella Theartemis Palace -hotellia tänne matkustavalle. Hiekkarannalle on kahden korttelin matka, mutta kaupungin hälyä ei täällä ole. Hotellilla ei ole rannalla omia rantatuoleja, koska ei ole rantahotelli, mutta jos sellaiset haluaa, saa niitä vuokrattua rannalta. Itse ostimme kevyen aurinkovarjon ja kaksi aluminoitua rantamattoa (yht. n. 20e) ja kaikki kesti käyttöä tämän kaksi viikkoa. Rannalla on siis vuokratuoleja, mutta ilmaistakin aluetta on about saman verran näillä kohdin. Hotellin lähellä on Spar market ja supermarket, joista Sparissa on esim. pullovesi huomattavasti edullisempaa.
Hotellin lähellä on useita autovuokraamojakin, joista itse tykästyimme Nitro -nimiseen vuokraamoon (rantakadulla hieman kaupunkiin päin).
Vanhassa kaupungissa on muutamia liikkeitä, jotka saattavat kiinnostaa varsinkin naisia. 🙂
Pink Woman ja CatWalk. Myös Zanadu ollee vierailemisen arvoinen laukkukauppa ja Elite kenkäkauppa.
Zanadusta löysimme Heidille upean kreikkalaisen laukun.

Kahden viikon häämatka alkaa siis olla lopuillaan, mutta mikäli vaan mitenkään on mahdollista, niin tänne tullaan ensi kesänä uudelleen! Katsotaan millä kokoonpanolla tänne tullaan. Jos minä saan vaikuttaa hotellivalintaan, niin tähän samaan tullaan ensi vuonnakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.