Matka Meteorasta Pargan kautta Nydriin 25.09.2017

Maanantaiaamuna läksimme Meteorasta paluumatkalle ja päätimme poiketa matkalla Pargassa. Paikkaa on niin moni hehkuttanut, että pitihän se käydä katsomassa. Ei tarvitse mennä toista kertaa. Kaunis paikka toki, mutta ei mitään niin säväyttävää, että haluaisin sinne uudelleen.

Pargan edustalla oleva saari.
Parga mäeltä kuvattuna.
Pönötyskuva satamassa
Toinen pönötyskuva satamassa.
Nilkkakorun asennus.
Paluumatkan meren alitus tunnelin kautta.
Nydrin vesiputouksen geokätkö.
Nydrin vesiputous. Koska oli kuivaa, niin vesiputous oli lähinnä liru. 🙂

2 thoughts on “Matka Meteorasta Pargan kautta Nydriin 25.09.2017”

  1. Oletan että biletyspaikat on sinua varten. Parga ei ole sitä . Itselkeni ja monelle muulle Parga taas on se paras.

    1. Biletyspaikat ei todellakaan ole minua varten. Parga oli lyhyen visiittimme perusteella “tylsähkö” kreikkalainen rantakaupunki/-kylä. Siis pidän Kreikasta ja olen käynyt muutamissa paikoissa (lähinnä saarilla – lasken Lefkaksenkin saareksi). Parga vaikutti paikalta, johon minulla ei ole mitään tarvetta mennä toiste. Jopa Nydri oli sen rinnalla mielenkiintoinen. 🙂 Makunsa kullakin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.