VDR ja sen pluginit

Nyttemmin olen siirtynyt itse käännettyyn VDR:ään.

Syynä tähän päätökseen on se, että mistään Launchpadin paketoinnista ei löydy versiota, jossa olisi kaikki tarpeelliset pluginit.
Itseasiassa mistään ei tinnut löytyä ttxtsubs -pluginia.

Nyt on siis koneessa paketista asennettu vdr 2.2.0 ja sen päälle on asennettu itse käännetty vdr 2.2.0 ja siihen käännetyt pluginit.

Asensin ensin pohjalle paketistaversion, jotta kaikki servicet ja apukirjastot asentuivat varmasti oikein. Tämän jälkeen otin asennetusta veriosta sorsan, johon olen kääntänyt haluamain liitännäiset.

Pieni metsästäminenhän noissa plugineissakin on, että on tarpeeksi tuore versio käytössä (esim. yaepghd -plugin, jossa puuttuu “virallisesta” sorsasta kokonaan tallennusvalikko).

Yksi plugin edelleen pistää hanttiin, nimittäin menuorg.

Jostain syystä en saa valikon toista tasoa näkyviin/toimimaan.
Valikko toimii oikein ensimmäisellä tasolla, mutta alavalikkoihin ei pääse nuolinäppäimillä ja ok:lla tai numerolla. Tämä on todella ärsyttävä piirre ja siksi olen toistaiseksi jättänyt koko pluginin pois.

Käytössä on siis plugineista:
sc, burn, cdplayer, dvd, epgsearch, extrecmenu, femon, live, osdteletext, skinenigmang, softhddevice, streamdev-server, ttxtsubs, vnsiserver, vompserver, webvideo, yaepghd

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.