Perheloma Kreetalla

Varasimme jo lähes vuosi sitten perheloman, jossa on mukana vanhempani, lapseni ja me.
Loman ajankohdaksi valikoitui viikko juhannuksen molemmin puolin.
Yksi kriteereistä lomaa etsittäessä oli, että siitä olisi kiva saada bonuksia ja matkan tulisi olla All-Inclusive.
Aurinkomatkat ja S-bonukset siis. Aurinkomatkojen All-Inclusive -kohteena oli Hersonissos.

Tiedän, ettei All-Inclusive -matkoja tulisi käyttää niiden ollessa suurten hotelliketjujen riistopaikkoja. Riistopaikkoja siksi, ettei ne tuota paikalliselle väestölle mitään – ei välttämättä edes työpaikkoja.

Perusteena tälle valinnalle oli kuitenkin seurueemme suurehko koko ja siten ruokailujen järjestämisen vaikeus. Lomakohteemme ei ollut kuitenkaan niitä pahimpia All-Inclusive -paikkoja, jotka sijaitsevat kaukana kaikesta ja joissa hotellin ulkopuolinen aktiviteetti ja/tai ostosmahdollisuus on karsittu minimiin, vaan hotelli sijaitsi (turisti)kylässä mahdollistaen kaupoissa ja ravintoloissa käynnin hotellin ulkopuolellakin.

Lähtö tapahtui 13.6.2014 Klo 2 aamuyöstä.

image

Pojilla oli väsy matkalla kentälle.

image

Lentokoneessa oli välillä seesteisiäkin hetkiä. Onneksi kone ei ollut täynnä, joten saimme käyttöömme kolme riviä penkkejä (yhdeltä puolelta tosin). Saimme siis järjestettyä pojat niin, ettei suurempia nahisteluja syntynyt.

image

Lentomatkan loppupuolella oli pakko ottaa kuvia Santorinista lentäessämme sen yli.

image

Saavuimme hotellille hieman ennen huoneiden luovutusaikaa eikä lounasaikakaan ollut vielä, joten tutkimme hiukan hotellin aulatiloja ja aulasta avautuvaa terassia.

image

Hotellimme välittömässä läheisyydessä on vesipuisto, johon pääsemme rannekkeidemme kanssa veloituksetta.

image

Hotellimme allas.

image

Sisu oli ekana iltana ihan puhki. Se on ymmärrettävää sillä uimisen määrällä. Ensin Sisua oli kyllä vaikea saada veteen. Sen jälkeen olikin vaikea saada pois.

Hotellihuoneemme kanssa kävi hiukan huonommin: heti huoneeseen tullessamme tuli vastaan melkoinen kostean ja jopa homeen haju. Aamulla Heidi kävi respassa mainitsemassa ja tänään huoneemme vaihtuu aivan upeaan huoneistoon. Siitä lisää myöhemmin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.