Zimbra + mfe

mfe -tuki (Mail For Exchange tai ActiveSync) olikin melkomoisen taistelun tulos, mutta toimii nyt omassa postipalvelimessa. Nyt toimii siis mobiililaitteilla postien, kalenterin ja yhteystietojen synkronointi.

Aikalailla on voittajafiilis. 🙂

Näitä ohjeita seurasin, sillä erotuksella, että asensin näitä ohjeita mukaillen tuon z-push:in.

Käytössäni on siis hieman vanhempi versio z-push:sta, mutta tuo uudempi synkronoi postista vain kansiorakenteen, ei lainkaan sähköposteja. Minulta puuttunee joku paketti, mutta kun mistään en löydä, että mikä. Synkronointi toimii nätisti tuolla vanhemmallakin versiolla, joten en jaksa enää (toistaiseksi) tuunata enempää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.