Prevel

Kreetan etelärannalla sijaitsee Prevel. Kylä on pieni kun mikä, mutta sen eteläpuolella on ”piiloranta” – Palm Beach. Palmumetsä on rotkossa, jonka läpi kulkee joki Prevelin järvestä. Joki laskee rotkon pohjaa pitkin mereen kauniiseen merenpoukamaan.

image

Matka rantaan on tuskainen. Matkaa on kuulema puolisen kilometriä. Polun yläpäässä on maksullinen parkkipaikka (2€/henkilöauto). Parkkipaikalta lähtee polku, jossa on ainakin miljoona askelmaa!!! 🙂

image

Ranta on siis koettu ja nähty. Voisin sanoa, että hiukan on liikaakin hypetystä. Ranta on kivikkoinen – ei hiekkaranta. Koska se on rotkon pohjalla, niin paikka on pätsi. Välillä rannalla tuulee kyllä sitten lujaa. Aurinkovarjo voi ottaa osumaa (jonkun varjo lensi mereen, meidän tuohon jokeen). Rannalla on kahvila ja sinne pääsee myös laivalla (en yhtään kyllä tiedä mistä). Jos matka pohjalle on tuskainen, niin matka parkkipaikalle sitä vasta onkin. Ne samat miljoona askelmaa on noustava takaisin! Jos tuonne on pakko mennä, niin poistuminen kannattaa ajoittaa auringonlaskun aikoihin, sillä paahtavassa auringonpaisteessa se on tuskaa! Selvittiin siitä(kin) silti.

Prevelin jälkeen kävimme vielä Plakiaksen kylässä, mutta kyllä tuo Prevel imi niin mehut, että kävimme vain ostamassa jäätelöt ja läksimme ”kotimatkalle”.
Matkalla otimme vielä pakollisia maisemakuvia noista upeista rotkoista.

image

Vielä loppuun kuva vuokra-auton matkamittarista hieman ennen palautusta.

image

Ennen kuin palautimme auton, oli sillä ajettu alle tuhat kilometriä! Uuden karheen pelin tuo Heidi meille hommasi.

image

Tässä kuva tuosta autosta ja sen vuokranneesta naisesta. 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.